SKREVET: 31.okt.2011 / KLOKKEN: 16:01


Rett etter skolen dro jeg til tannlegen for å sette på regulering nede, etter det dro vi å så på lokaler til konfirmasjon, så nå er det i boks! Her ser dere dagens outfitGenser//bik bok   Bukse//cubus   Ring//H&M

Hva synes du?
SKREVET: 30.okt.2011 / KLOKKEN: 16:33


Da har jeg trenet litt siden jeg skrev forrige innlegg, så tenkte jeg å blogge litt, så dusje. på fredag etter jeg var på vitensenteret med klassen dro jeg på byen siden den ligger på andre siden av veien, fikk kjøpt ringen jeg har siklet lenge etter. :-)

sorry for dårlig kvalitet :s Dere ser vell den sånn passe, lyset på rommet mitt blir så gult når det begynner å bli mørkt ute..

Fra h&m, 49,50 -,

hva synes du om ringen?
SKREVET: 30.okt.2011 / KLOKKEN: 15:34


eller ikke, har ingenting å gjøre atm, Tale dro for en liten stund siden for hun skulle spille håndballkamp, å det pissregner ute så jeg orker ikke å dra nedover til hallen for å se på, tenkte meg egentlig ut for å trene men siden det regner ble det ikke noe av det heller... 

Random, savner sol og varme noe sykt akkurat nå..Foto;privat_redigert i Iphoto

Noen forslag til hva jeg kan gjøre?
SKREVET: 29.okt.2011 / KLOKKEN: 22:17


I kveld har jeg og Tale vært barnevakt til kevin, ene lillebroren min, han har lagt seg nå, så vi ser film og koser oss med nachos og godteri :-)


ahh, savn

kos dere videre i kveld!
SKREVET: 25.okt.2011 / KLOKKEN: 20:38


Her kommer del 2 av bildene, disse er mer av naturen og slik :-)

Foto;privat_ikke redigert

Hva synes du?
SKREVET: 25.okt.2011 / KLOKKEN: 20:33


Tenkte jeg kunne legge ut del 1 fra Tyrkia nå, så kommer det en del 2 på et annet innlegg :-)Hva synes du? Tok flere men ble ikke så fornøyd med alle :-)

SKREVET: 25.okt.2011 / KLOKKEN: 18:10


Innkjøp fra tyrkia og forrige uke, sorrynfor at den ble litt sen :-)

 

Hva synes du?
SKREVET: 24.okt.2011 / KLOKKEN: 15:05


sorry for dårlig oppdatering i det siste, skulle egentlig komme en videoblogg for en god stund siden, har lastet den opp på youtube men problemet er at jeg ikke vet hvordan man laster de derfra til innlegget på bloggen... skriv i kommentarfeltet om du vet hvordan, takk på forhånd. Her kommer hvertfall dagens outfit :-)Bukse//cubus  genser og øredobber//bik bok

Hva synes du? Kan du fortelle meg hvordan man legger videoer fra youtube til innlegget?
SKREVET: 19.okt.2011 / KLOKKEN: 21:53


Idag dro jeg på byen rett etter skolen for å kjøpe meg parkas. Innkjøpene fra Tyrkia kommer muligens i morgen. :-)

Dårlig bilde men dere ser den, fra Floyd, 800kr.

Hva synes du? Har du parkas?

 

 
SKREVET: 18.okt.2011 / KLOKKEN: 20:29


Endelig hjem fra Tyrkia igjen, skal legge ut innkjøpene, blir kanskje videoblogg, overraskende nok kjøpte jeg meg ikke så mye. Ettter skolen idag ble jeg med Thea hjem for vi skulle være så flinke å pugge til matteprøve, pugget kanskje en time, så ble det ostesmørbrød og ghost whisperer, så nå har jeg pugget i kanskje en og en halv time, og kan det meste, nå blir det chill resten av kvelden. :-)Bruker linser til vanlig, brukte bare briller mens jeg pugget!

Har dere mye prøver?
SKREVET: 13.okt.2011 / KLOKKEN: 16:00


hallo! Nå sitter jeg i lobbyen og blogger siden det ikke var noe nett på rommet, og dette nettet er sykt tregt så blir sikkert bare dette innlegget. Jeg sa jo at vi skulle komme fram kavrt over 4 men flyet ble forsinket pga storm i Tyrkia, så flyet gikk i stedet kvart på sju om morgenen.. Superhappy var jeg, eller ikke.. Det var regn igår, men idag er det fint, sol og ca 29 grader, livet er herlig. Mange basseng og mange sklier selv om jeg soler meg mest da :-) Nå skal jeg hoppe i dusjen også skal vi dra å spise. 

Randomfoto;privat_redigert i Iphoto

 
SKREVET: 10.okt.2011 / KLOKKEN: 16:21


Da er det ikke så veldig lenge før vi drar til flyplassen, er i Tyrkia ca kvart over 4 i natt, yey. Er ikke sikkert det blir blogging men om det er nett på hotellet blir det kanskje et par innlegg, ikke et hver dag, skal prøve så godt jeg kan.Tyrkia i fjor, meg, en tyrker som jobbet på restauranten, Ida (søskenbarnet mitt)     veldig dårlg bilde, bedre enn ingenting :-)

Har du vært i tyrkia før?
SKREVET: 08.okt.2011 / KLOKKEN: 12:38


som jeg sa tidligere var vi på byen og handlet inn bare hårspray, sminkefjerner osv og så klart måtte jeg innom Bik Bok og kjøpte meg en genser.. hihi

249 kr på bik bok 

hva synes du?
SKREVET: 08.okt.2011 / KLOKKEN: 09:47
Foto;privat_redigert i Iphoto

Snart skal vi dra nedover til byen for å handle inn litt ting vi må ha med til Tyrkia :-) drar på mandag, og macen blir med, om det er nett på hotellet blir det blogging.

Hva synes du om bilde?

 
SKREVET: 06.okt.2011 / KLOKKEN: 18:08


Da har jeg ordnet litt på headeren og designet, slik at det ble litt mer høst aktig :-) Vet bildene ikke passer så godt siden de er fra i sommer.. 
Hva synes du?

 
SKREVET: 04.okt.2011 / KLOKKEN: 17:08


Hallo! har nettopp gjort ferdig litt lekser, flink som jeg er *kremt*. Dagens kjedelige outfit.

Bukse  Cubus // Genser  Gina Tricot // Hals Bik Bok //  Øredobber h&m

skal skjerpe meg med de web bildene, blir så stygt! Nå skal jeg pugge litt til naturfags prøven vi har på torsdag, er liksom 74 sider å lese.. ønsk meg lykke til

Hva synes du om dagens outfit?
SKREVET: 03.okt.2011 / KLOKKEN: 17:40


Da stikker jeg på ridning, så vi snakkes!I nuet

Hva skal du gjøre idag?
SKREVET: 02.okt.2011 / KLOKKEN: 18:21


Det er nesten to år siden jeg mistet yndlingshesten min..

Til Two Step!

Borte, men aldri glemt! Elsker deg for evig og for alltid, du var som min egen, du var så søt, når jeg fikk høre nyheten, visste jeg ikke hva jeg skulle si. kjente tårene presse på, men fikk ikke til å gråte for jeg var i sjokk. Jeg visste jeg si alt til deg, selv om du var/er en hest. Høres dumt ut, men slik er det. Vet du er i himmelen å passer på meg <3

Håper du også var glad i meg! <3 See you in heaven ;*


Har en ny favoritt hest nå, Pia, hun minner meg sånn om Step, det er vell litt av grunnen til at hun er min favoritt. Mem Step har alltid en plass i hjerte mitt! Dere synes vell det er teit at jeg skriver slikt om en hest, men jeg var utrolig glad i han, selv om han var litt rampete. Bryr meg fint lite hva dere synes, men jeg syntes det var godt å få skrive det jeg følte.

Hva synes du?
SKREVET: 02.okt.2011 / KLOKKEN: 12:35


Har nettopp kost meg med vaffel sammen med Tale og nå ser jeg på Frustrerte Fruer, livet er herlig. skal ikke gjøre noe idag, tøye litt kanskje :-) En uke til jeg drar til Tyrkia!! gleder meg sykt mye! 

Snakkes!

Hva skal du gjøre idag?hits