SKREVET: 29.sep.2011 / KLOKKEN: 20:06


Idag var jeg på byen og kjøpte meg en genser fra Bik Bok som jeg har hatt lyst på lenge. Hadde forresten samfunnsfagsprøve idag, gikk utrolig bra! I morgen har vi norsk prøve, så må vell pugge litt til den også.. skole altså. Sa jo jeg kanskje skulle lskrive karakteren fra matteprøven, og jeg tenkte å gjøre det. Jeg fikk......... 4! Er utrolig fornøyd siden JEG fikk 4 i matte. Her er genseren.web,  så dere ser den ikke så godt men dere får vell se den i outfit en gang. Skal ordne så kameraet blir greit i løpet av helgen. Nå skal jeg fortsette å pugge til norsk prøve, så vi snakkes!

Hva synes du om genseren? Synes du 4 i matte er bra?
SKREVET: 26.sep.2011 / KLOKKEN: 21:16


blir ikke så mye blogging idag og i morgen. så vi snakkes på onsdag! :-)

 
SKREVET: 25.sep.2011 / KLOKKEN: 18:05


Hei alle sammen! Idet siste har jeg fått fler lesere og kommentarer og jeg blir så glad og da blir jeg enda mer motivert til å blogge. Tusen takk alle sammen! det er jo ikke like mange som toppblogere osv, blir glad uansett jeg :D


Web, så klart!!!

Hva vil du jeg skal blogge om?
SKREVET: 25.sep.2011 / KLOKKEN: 14:09


her ser dere da dagens outfit, siden jeg ikke har strøm på kameraet så da ble det web-kamera bilder, yeah! Litt dårlug kvalitet men bedre enn ingenting.t-skjorte og ring//Gina Tricot   bukse//Cubus   hals//Bik Bok

omg, sykt dårlig kvalitet!! Snart skal jeg og Jenny dra til hallen og møte Tale og Thea for å se på kamper, så vi snakkes senere :-)

Hva synes du om dagens outfit?
SKREVET: 25.sep.2011 / KLOKKEN: 10:49


Idag kommer Jenny på besøk og skal sove over fra idag til søndag så da må jeg rydde rommet.. tenkte å vise dere innkjøp siden jeg var på byen på fredag, men så klart streiket kameraet. På fredag begynte jeg å føle meg dårlig, jeg var kald, svimmel og hadde vondt i hode og hals, samtidlig som jeg hadde sykt vondt i hoftene men det tror jeg er pga at jeg plages med føttene og har speiallagde såler, så jeg kan ha overbelastet hoftene. Men idag er alt helt fint :-)

Random bildefoto;privat_redigert i Iphoto
SKREVET: 22.sep.2011 / KLOKKEN: 20:20
Foto;privar_redigert i Iphoto

Har sykt dårlig kamera men det er så gøy å ta bilder, hva synes du om bildene?
SKREVET: 22.sep.2011 / KLOKKEN: 18:39


Dette er den første posten på min nye blogg ;)hits